Neem contact met ons op

Email

Info@tunix.nl

Telefoonnummer

024-3455000

Adres

Kerkenbos 1327
6546 BG Nijmegen

Support

Neem 24/7 contact op met onze support afdeling

Maakt u gebruik van de TUNIX/Authenticatie service en ervaart u een probleem? Neem dan contact op met ons support team.

Email

fwsupport@tunix.nl

Telefoonnummer

024-3455012

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Kun je toch toegang krijgen als je telefoon of telefoonnummer (tijdelijk) niet beschikbaar zijn?
Voor beheer hebben we een fallback in de vorm van TOTP.  Die werkt in principe ook in combinatie met Radius, maar RDP ondersteunt dat niet. Voor RDP heb je daarom twee opties:
  1. De gebruiker uitrusten met een tijdelijk nummer en dat in AD zetten.
  2. De gebruiker via het Management Console handmatig authenticeren. Daar kun je een interne gebruiker/beheerder voor authenticeren. Die kan nadat de identiteit van de beller is vastgesteld met een druk op de knop autoriseren.
Heeft de locatie van de gebruiker invloed op het functioneren van de TUNIX/KeyApp?

Nee, de TUNIX/KeyApp functioneert in alle landen. Telefoonnummers worden ingevoerd volgens de internationale notatie en daarmee is elk telefoonnummer eenduidig aangeduid en kan de TUNIX/KeyApp vervolgens in elk land gebruikt worden.

Wat moet een gebruiker doen om de TUNIX/KeyApp te activeren?

Download de TUNIX/KeyApp, volg de simpele instructies en hij is klaar voor gebruik. De TUNIX/KeyApp is nu meteen te gebruiken voor alle toepassingen zonder dat hier nog aanvullende handelingen voor nodig zijn.

Wij gebruiken 2FA voor verschillende toepassingen, betaal ik die apart?

Nee, wanneer je gebruik maakt van de TUNIX/KeyApp betaal je 1 vast bedrag per medewerker per maand, ongeacht het aantal toepassingen waarvoor je de TUNIX/KeyApp gebruikt.

Is jullie oplossing veilig?

De TUNIX/KeyApp maakt gebruik van het hoogste encryptieniveau en veiligheid is een van onze primaire design criteria. Daarnaast kan een gebruiker maar 1 telefoon activeren, dus met een gestolen telefoon kan niet geauthenticeerd worden.

Wat onderscheidt jullie oplossing van andere 2fa oplossingen?

De TUNIX/KeyApp is de meest gebruiksvriendelijke oplossing op het gebied van 2FA op zowel iOS als Android. Het is niet nodig om codes over te typen en indien jouw telefoon fingerprint of faceID ondersteunt, werkt de TUNIX/KeyApp hier ook mee.

Wat gebeurt er als de TUNIX/KeyApp niet werkt?
 
De TUNIX/CloudProxy werkt met een 3 of 4-voudig redundante verbinding. De kans dat die allemaal niet werken is marginaal. Mocht deze situatie toch onverhoopt ontstaan dan is het mogelijk om 2FA voor individuen, groepen of iedereen uit te schakelen.
Kan ik authenticeren op een plek waar ik geen telefoonontvangst heb?

Voor het gebruik van de TUNIX/KeyApp heeft u geen telefoonontvangst nodig, wel internetconnectiviteit

Is er een Engelstalige versie van de TUNIX/KeyApp?

De TUNIX/KeyApp is zowel voor iOS als voor Android 2-talig. Als de telefoon op Nederlands staat, geeft de TUNIX/KeyApp Nederlandse teksten. Voor elke andere ingestelde taal valt de app terug op Engels.

Werkt de TUNIX/KeyApp met elke 2FA methode?

De TUNIX/KeyApp biedt optimale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid in de modus waarin je een authenticatie met een vinkje goedkeurt. Voor compatibiliteit met anders oplossingen werkt de TUNIX/KeyApp ook met HOTP en TOTP zoals bijvoorbeeld de Google Authenticator.

Werkt de TUNIX/KeyApp met elke toepassing?

De gratis identity management software en diverse plugins die wij bij de TUNIX/KeyApp leveren, stelt ontwikkelaars in staat om binnen enkele minuten 2FA aan een applicatie toe te voegen. Wilt u 2FA toevoegen aan uw eigen toepassing of aan een toepassing die u gebruikt: laat het ons weten.

Probeer de TUNIX/KeyApp nu één maand gratis voor de toepassing binnen uw eigen organisatie of vraag direct een offerte aan.

Gratis proefmaand

Test de TUNIX/Authenticatie Service nu een maand gratis!

Online offerte

Vraag direct online een offerte aan toegespitst op uw toepassing

Test het 30 dagen gratis

Wilt u de TUNIX/Authenticatie Service een maand of proef hebben voor uw eigen toepassing, binnen uw eigen organisatie?